Skip to main content
Äripäeva Raadio - Minu karjäär
Photo shooting after the recording of the show. Kristina Lillo, Investor Toomas, and Esko Lehtme

Äripäeva Raadio - Minu karjäär

·
Design Career
This post is written in Estonian to make it accessible to local high school and bachelor students interested in design work in IT organizations.
Käisin Kristina Lilloga Äripäeva Raadio saates “Minu Karjäär” vestlemas Sigrid Hiisiga. SEB: erialased oskused on õpitavad, karakterit peab olema. Eetrisse jäi meie asjalik olek, aga tegelikult oli see üks väga-väga lõbus kogemus.

SEB Pank pakub noortele mitmesuguseid lahedaid võimalusi oma karjääri alustamiseks ja valikute katsetamiseks. Praktikantide kaasamine on loomulik protsessi osa, mida toetab kogu organisatsioon - nii on mõtted värsked ja uued tuuled tajutavad. Ja see, kuidas Kristina on teinud koostöö noortega veelgi tõhusamaks, on imeline nii mulle kui meile kõigile SEBs.

Intervjuus jagasime nõuandeid, kuidas noored saavad alustada oma IT- ja disainikarjääri pangandussektoris. Rääkisime praktikaprogrammidest, oskuste arendamisest ja SEB toetavast keskkonnast, mis aitab noortel spetsialistidel kasvada ja areneda.

Kui oled huvitatud karjäärist finantstehnoloogia valdkonnas või soovid teada, kuidas SEB toetab noorte arengut, siis kuula kindlasti meie intervjuud. Leiad sealt väärtuslikke nõuandeid ja inspiratsiooni oma karjääritee planeerimiseks.

Esko Lehtme
Author
Esko Lehtme

Related

Where are you aiming?
·
Design Career
By systematically evaluating your interests, skills, and experiences, you will identify the most promising internship opportunities and create a targeted career development plan. This structured approach helps overcome uncertainty and imposter syndrome, enabling you to craft a compelling profile for potential employers.
IT-ametite päev 2023
·
Design Career
I designed a short presentation for TalTech’s IT Day in 3 iterations and different views to engage high school and college students on the importance of design in product development across various IT fields.
Tallinna Ettevõtluspäev 2024 - kolm võtet kliendi mõistmiseks
Design Career
At Tallinn Entrepreneurship Day 2024, I introduced three practical methods for customer research: card sorting, empathy mapping, and customer journey mapping. These techniques help new entrepreneurs understand customer attitudes, values, and behaviors, guiding product development in the right direction.